Gotlands Åkericentral AB 40 år!

Lördagen den 13 juni 2009 var det "dagen på ÅC-gården". 
Det firade vi med besked.

Öppet hus

Lördagen den 13 juni 2009 var det "dagen på ÅC-gården" Mellan klockan 11 och 15 hade vi öppet hus på ÅC - massor med folk som kom och tittade på alla fordon, maskiner o div specialare. Provade att stapla däck på höjden med en skogskran (en del lyckades riktigt bra). De som hade rätt sorts körkort provkörde nyaste Volvo- och Scania-lastbilarna; solsken i blick! 

Tipspromenad

Andra deltog i tipspromenaden, vars huvudsakliga syfte var att man skulle gå runt överallt o leta efter frågorna samtidigt som man tittade på allt som ställdes ut. Ballonger small lite varstans. Tingstäde Försvarsmuseums koktross hade fullt sjå med att servera fika och hamburgare. 

Olika verksamheter på plats

Försäljningen från PREEM och ÅC-butiken gick riktigt bra.Flera av de företag och organisationer som vi samarbetar med fanns på plats med information om sin verksamhet. 

Gammalt och nytt

Ett stort bildspel rullade hela tiden inne i samlingshallen där det även fanns gamla bilder och informationstavlor om den nuvarande verksamheten vid GÅC, Gotlands Bilfrakt AB, Translast Transport AB, Bingers Mekan AB och Betongcentralen AB. 40 år har passerat. 

Nya bussar

Gotlandsbuss/Visby Tunga Fordon visade dom nya bussarna på busstationen Öster och bjöd intresserade på en åktur till ÅC-gården och tillbaka igen (eller tvärtom). 

Tack!

Tack allesammans för att ni kom och gjorde vår dag till ett härligt minne! hälsningar från oss alla på ÅC

Gotlands Åkericentral AB

Vi marknadsför transportuppdrag och maskintjänster för ca 40 anslutna åkerier över hela ön. Våra lastbilar transporterar bland annat schaktmassor, grusmaterial och övrigt byggmaterial. Vi sköter även snöröjning, grusning och kantskärning av vägar över större delen av ön.

Kontakta oss

Post: Box 1163,  621 22 Visby
Besöksadress: Skarphällsgatan 20, 62 141 Visby

Tel: 0498-28 28 00

E-post: info@gotlandakeri.se

Öppettider

Helgfria vardagar

Kontoret: 7.00-16.00 (lunch 12-12.30)
Täkter: 06.45-15.45

© 2014 Gotlands Åkericentral. All Rights Reserved.