Om oss

Vår grundfilosofi är att inget uppdrag är för litet eller stort  - vår uppgift är att lösa alla

Anpassning samhällets utveckling

Vår grundfilosofi är att inget uppdrag är för litet eller stort  - vår uppgift är att lösa alla. Om vi inte har erforderlig resurs för ett uppdrag, så lånar eller skaffar vi densamma. Transporter och anläggningsarbeten är både miljö- och trafikpåverkande och det är vår uppfattning att det inte räcker med att följa det regelverk som gäller. Vi har stor exponering med tunga maskiner och fordon i trafiken och därför måste vi försöka vara lite bättre och också föredömen i trafiken. Gotlands Åkericentral AB är ett företag vars resurser ständigt moderniseras och förnyas, och vi har hela tiden ambitionen att anpassa oss efter samhällets utveckling.

Vi försöker även göra lite gott för världens barn: vi skänker pengar till SOS Barnbyar i stället för julkort och julgåvor eftersom vi hoppas kunna bidra till att dessa barn kan få en människovärdigare tillvaro. Även Sjöräddningssällskapet ligger oss varmt om hjärtat.

Gotlands Åkericentral AB

Vi marknadsför transportuppdrag och maskintjänster för ca 40 anslutna åkerier över hela ön. Våra lastbilar transporterar bland annat schaktmassor, grusmaterial och övrigt byggmaterial. Vi sköter även snöröjning, grusning och kantskärning av vägar över större delen av ön.

Kontakta oss

Post: Box 1163,  621 22 Visby
Besöksadress: Skarphällsgatan 20, 62 141 Visby

Tel: 0498-28 28 00

E-post: info@gotlandakeri.se

Öppettider

Helgfria vardagar

Kontoret: 7.00-16.00 (lunch 12-12.30)
Täkter: 06.45-15.45

© 2014 Gotlands Åkericentral. All Rights Reserved.